Toiminta

KPH järjestää palveluskoiratoimintaa, jonka aktiivisin aika ajoittuu sulan maan aikaan. Toisin sanoen harjoitukset alkavat yleensä keväällä huhti-toukokuussa ja jatkuvat pitkälle syksyyn.

Säännölliset harjoitukset pitävät sisällään ohjattuja haku,- jälki- ja tottelevaisuuskoulutusta. Maasto- ja tottelevaisuustreenien lisäksi järjestetään erilaisia kursseja ja koulutustilaisuuksia.

-> Peippolan kentällä ohjattuja treenejä

  • Toko torstait klo 18:00  xx.xx.2024 alkaen
  • Maanantai tottikset klo 18:00   xx.xx2024 alkaen
  • Muita yksittäisiä koulutuksia jotka julkaistaan erikseen kph sivuilla

Haun ja jäljen maastoharjoitukset järjestetään ryhmän keskenään sopiman aikataulun mukaisesti vaihtelevasti eri paikoissa yhdistyksen luvallisissa maastoissa. Ryhmillä on käytössä piiloja, puhelimia yms. harrastustarvikkeita. Ryhmien velvollisuus on kesäkaudella huolehtia vuorollaan kentän nurmikoiden leikkuusta. Jos olet kiinnostunut ryhmäpaikasta, voit olla yhteydessä hallituksen jäseneen tai suoraan ryhmän yhteyshenkilöön.

Haussa harjoitellaan ihmisen (maalimiehen) löytymistä metsästä ja jäljessä koira jäljestää ihmisen tekemän jäljen. Pk-tottelevaissuusosiossa harjoitellaan kentällä koiran kanssa mm. seuraamista, hyppynoutoa ja paikkamakuuta. 

-> Ryhmien yhteyshenkilöt

Jenni Uski (haku)

Tällä hetkellä kaivataan lisää ryhmänvetäjiä eri lajeihin. Ilmoita halukkuutesi hallitukselle.