Koulutuskenttä

Seuralla on käytössään oma kenttä Kotkan Peippolassa. Alue on jaettu niin, että käytössä on kaksi nurmikenttää, A ja B sekä niiden väliin jää hiekkakenttä talvikautta varten.

Molemmat kentät ovat jäsenten käytössä vuosittaista jäsenmaksua vastaan. Kentillä viikottain myös muita käyttäjiä, jotka ovat vuokranneet jompaa kumpaa kentistä käyttömaksua vastaan ja heille suomme treenirauhan. 

-> Varauskalenteri
-> Kentän säännöt


Kentällä pidetään ohjatut tottelevaisuusharjoituksia maanantaisin klo 18:00 ->  säiden mukaan, suunnilleen toukokuusta lokakuuhun. Tule treeneihin ajoissa ja lenkitä koirasi ennen treeniä. Olethan valmis myös auttamaan muita treeneissään. Häiriö- ja henkilöryhmätreenejä on mahdotonta tehdä yksin.

Kentän käyttömaksu on 50€/päivä/kenttä -> luethan järjestyssäännöt. Kentältä on myös mahdollisuus vuokrata vakiovuoro koko kaudeksi.

  • Tunnin vakiovuoro koko kaudeksi 100€/kenttä
  • Kahden tunnin vakiovuoro kaudeksi 200€/kenttä
  • Kolmen tunnin vakiovuoro kaudeksi 300€/kenttä

Lisäksi on mahdollista vuokrata seuraavia välineitä

  • Rally-toko välineitä 20€/päivä
  • Toko-välineitä 20€/päivä
  • Siirrettävät PK-esteet 20€/päivä

Jäsenellä on mahdollisuus ottaa -ei jäsen- kaveri treeniseuraksi/tutustumaan maksutta yhden kerran. Jos kaveri haluaa jatkaa tämän jälkeen kentän käyttöä tulee hänen liittyä KPH ry:n jäseneksi. Vierailusta tulee ilmoittaa sähköpostilla kph.sihteeri@gmail.com ja kph.puheenjohtaja@gmail.com .

Peippolan kentän rakentamista varten olemme hakeneet ja saaneet Sepra-rahoitusta, www.seprat.net

KPH:n käyttöön on saatu osa Haminan Ruissalon hiihtostadionin nurmikentää. Treenimään voi mennä keskiviikkoiltaisin klo 17 eteenpäin. Kentän etuosa on pyhitetty jalkapallolle, takaosassa on tilaa koirille. Hyvät tavat huomioiden kaikki mahtuvat hyvin treenimään. Jos et ole varma koirasi tottelevaisuudesta (pallopelit saattavat olla samaan aikaan) niin treenaathan koira kytkettynä. Simonkadun kenttä Haminassa ei ole meidän käytössä.