Jäseneksi

Jäseneksi voit ilmoittautua oheista jäsenhakemusta käyttäen tai laittamalla spostia sihteerille: kph.sihteeri@gmail.com. Jäsenpyyntö käsitellään hallituksessa, jonka jälkeen saat jäsenmaksutiedot.

Uudelta jäseneltä peritään jäsenmaksun lisäksi liittymismaksu 10 euroa. Syyskuun jälkeen liittyneiltä jäseniltä ei peritä kuluvan vuoden jäsenmaksua, ainoastaan liittymismaksu.

Liittymällä KPH:n jäseneksi pääset osallistumaan järjestämillemme kursseille, koulutuksiin ja tapahtumiin ilmaiseksi tai alhaisempaan jäsenhintaan. Lisäksi pääset tutustumaan tai mukaan monipuoliseen palveluskoiratoimintaan.

Hoidettujen ja valaistujen kenttien käyttö niin Peippolassa kuin Haminan Ruissalossakin kuuluu etuihisi keväästä myöhäiseen syksyyn. Talvesta riippuen pientä talvikenttää pidetään koko talvi treenikuntoisena. Peippolan kentillä on myös kisamääräysten mukaiset esteet sekä tokotarvikkeita jäsenten käyttöön. Toukokuusta marraskuulle kentällä pyörii ohjatut tottikset maanantaisin ja vapaamuotoiset toko-torstait pyörii kesäkauden.

Yhdistyksessä toimii maastolajiryhmä ja pyrimme järjestämään tutustumispäiviä myös muihin pk-lajeihin. Hallituksen jäsenet kertovat mieluusti toiminnasta lisää. Yhdistys lähettää mahdollisuuksien mukaan, kurssien ja koulutusten lisäksi jäseniään kisoihin. Lisäksi pyrimme järjestämään vuosittain leirin, leikkimielisiä tapahtumia ja pikkujoulut.

VELVOITTEITAKO?
Kyllä, jotta yhdistys toimisi, on sen jäsenistön sitouduttava yhdistyksen toimintaan - jokainen tavallansa. Näkyvimmillään toiminta on erilaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa mukana olemista talkoillen. Se voi olla myös sponsorihankintaa, kentän tai tilojen huoltamista, osallistumista yhteiseen päätöksen tekoon tuomalla ideoita ja kehitysehdotuksia hallituksen tietoon ja osallistumalla niiden toteuttamiseen ja vaikka asettumalle ehdolle hallitukseen keväisin järjestettävässä vuosikokouksessa. Pienikin panostus on tärkeä jakaen vastuuta ja työmäärää tasaisemmin. Yhdistyksen hallituksen yhteystiedot löydät täältä.

Jäsenelle tuntuva velvoite on tietenkin jäsenmaksun maksaminen - ajallaan helmi-maaliskuussa tulee lasku spostiin jäsenkirjeen yhteydessä.