Ohjaajaesittelyt

Pj. Mari Alajääski
Ole koirien kanssa puuhaillut liki koko ikäni, osin koiria kasvattavan mummoni ansiosta. Näyttelyt, kettuluolat ja koiratreenit sekä -leirit tulivat tutuksi jo pikkutyttönä. 
Ensimmäinen oma harrastuskoira oli 2006, suursnautseri Rossi, jonka kanssa tokoiltiin ja hakuiltiin TK1:n ja HK3:n verran. Rossi tuli minulle ihan lenkkikaveriksi, mutta sitten koiran into harrastuksiin vei mennessään. Rossin sairastuessa parantumattomasti aloin haaveimaan uudesta harrastuskaverista - loppuvuodesta 2011 syntyi sitten Belgianpaimenkoira malinois Vertti - Vertin kanssa on puuhailtu suojelun ja agilityn parissa - pohjat myös hakuun tehty. Vertin kanssa saavutukset tällä hetkellä TK1 ja IP2. 2015 alkukesästä syntyi vastustamattomasta yhdistelmästä sitten malinois tyttö Teri vahvistamaan laumaamme. Terin kanssa BH-koe suoritettu ja parissa tokokokeessa on käyty. Tervetuloa treenailee - nähdään kentällä ja kursseilla!

Pieta Luukkonen
Olen harrastanut aktiivisesti noin kahdeksan vuoden ajan kolmen eri koiran kanssa: walesinspringerspanielin ja kahden pyreneittenpaimenkoiran kanssa. Tällä hetkellä laumaamme kuuluu lk pyrrit Foca (7 v) ja Femme (1 v), joiden kanssa touhuamme vähän kaikkea, mihin meitä yllytetään! Päälajeinamme on kuitenkin toko ja agility. Tokon puolelta olen aloittanut muiden kouluttamisen tänä vuonna ja nyt kesän ajan olen mukana myös tokotorstain ohjaajaringissä.

Koulutusvastaava Silja Lampinen
Olen  26-vuotias koiraharrastaja sekä hammashoitaja Kotkasta. Laumaan kuuluu tällä hetkellä Kultainennoutaja narttu Java 9v, belgianpaimenkoira groenendael narttu Kaje 7v, sekä pääasiallinen harrastuskoirani belgianpaimenkoira malinois narttu Yatzy, 3v. Kissoja edustaa yksi maatiaiskissa Rosi, sekä kaksi Maine Coonia Nooni ja Dolce. Eri lajeista löytyy kokemusta niin tokosta, agilitystä, jäljestä, kuin pelastuskoira-puoleltakin. Tällä hetkellä ykköslajimme on pk-haku. Olen vetänyt erilaisia kursseja sekä koirakouluja ja tällä kaudella minut voikin löytää sunnuntaitottisten sekä toko-torstain parista vetäjän roolista.

Jenni Hautamäki 
Minulla on kaksi lyhytkarvaista pyreneitten paimenkoiraa, Taavi ja Kosti. Nelivuotiaan Taavin kanssa olemme kilpailleet tokossa ja rally-tokossa sekä suorittaneet BH:n ja palveluskoiraliiton pelastushakukokeen. Kosti on vasta pentu, katsotaan mitä sen kanssa ryhdytään tekemään. Minut tavoittaa kentältä toko-torstaisin!

Varapj. Matti Lampinen
Olen 37 vuotias ahtaaja Kymistä. Laumaani kuuluu tällä hetkellä juhannuksena 5-vuotta täyttävä Tervu uros Vili. Vili on ensimäinen oma koirani, jonka alunperin otin lenkkikaveriksi. Vilin kanssa ollaa touhuttu vähän kaikkea, agilityä, tokoa, pk-hakua, kickari- ja juoksulenkkejä, muutama peltojälkikin ollaan nuuskittu. Koko koiraharrustus on tullut vasta nyt Vilin myötä tutuksi ja kovasti olen kursseja käynyt aina koiran leikityksestä, oman jännityksen hallintaan. Halu kartoittaa tietotaitoa löytyy ja kesän jälkeen pitäisi olla koetoimitsijakurssit käyty niin pk-lajien kuin agilitynkin osalta. Myös koirankoulutuskurssi(t) kiinnostaa. Aktiivisesti olen viimeiset 5 vuotta koira touhuissa mukana ollut ja innolla odotan tulevaa kesää. Tarkoituksena olisi korkata pk-kokeet ja mukavana lisänä olisi ensimmäinen koulari saada. Tällä hetkellä meillä on Vilin kanssa BH suoritettu ja tokon alo-luokassa yksi kakkos- ja ykköstulos saavutettu. Ensi kesänä minut löytää niin Sunnuntaisin tottiksista kuin tokoilemasta Torstaisin, ekaa kesää ohjaajan roolissa. Mukava olisi nähdä todella moni kesällä karvakamun kanssa kentällä hauskan ja haastavan harrastuksen parissa.