Ohjaajaesittelyt

Mari Alajääski
Ole koirien kanssa puuhaillut liki koko ikäni, osin koiria kasvattavan mummoni ansiosta. Näyttelyt, kettuluolat ja koiratreenit sekä -leirit tulivat tutuksi jo pikkutyttönä. 
Ensimmäinen oma harrastuskoira oli 2006, suursnautseri Rossi, jonka kanssa tokoiltiin ja hakuiltiin TK1:n ja HK3:n verran. Rossi tuli minulle ihan lenkkikaveriksi, mutta sitten koiran into harrastuksiin vei mennessään. Rossin sairastuessa parantumattomasti aloin haaveimaan uudesta harrastuskaverista - loppuvuodesta 2011 syntyi sitten Belgianpaimenkoira malinois Vertti - Vertin kanssa on puuhailtu suojelun ja agilityn parissa - pohjat myös hakuun tehty. Vertin kanssa saavutukset tällä hetkellä TK1 ja IP2. 2015 alkukesästä syntyi vastustamattomasta yhdistelmästä sitten malinois tyttö Teri vahvistamaan laumaamme. Terin kanssa BH-koe suoritettu ja parissa tokokokeessa on käyty. Tervetuloa treenailee - nähdään kentällä ja kursseilla!

Jenni Hautamäki 
Minulla on kaksi lyhytkarvaista pyreneitten paimenkoiraa, Taavi ja Kosti. Nelivuotiaan Taavin kanssa olemme kilpailleet tokossa ja rally-tokossa sekä suorittaneet BH:n ja palveluskoiraliiton pelastushakukokeen. Kosti on vasta pentu, katsotaan mitä sen kanssa ryhdytään tekemään. Minut tavoittaa kentältä toko-torstaisin!